2011. augusztus 18., csütörtök

Koktél party

Több hete, folyamatosan, minden étkezéshez koktél partyt tartunk. Velük. A sárga a kedvenc. Édes és lédús és még azt is hajlandó vagyok elhinni, csakis az ő hatásukra, hogy paradicsom nem zöldség, hanem gyümölcs. 
A legfinomabb a kertben, rögtön a tőről szakítva, csak beletörlöm a nadrágomba és már tömöm is őket a számba, egymás utána, akár a cseresznyét.
 

 

Egynapi termés. Szereted a sárga koktélparadicsomot?

7 megjegyzés:

  1. Képzeld, én még ilyet nem is láttam!

    VálaszTörlés
  2. Én épp a minap kaptam három szemet magvételezés céljából, azelőtt én sem láttam! Nekünk "rendes" piros gömbölyű koktélparink van, nincs az a mennyiség ami ne fogyna el!

    VálaszTörlés
  3. Kriszti, akkor ki kell hogy próbáld! Mert isteni finom! Pár napja láttam a Tescoban, de ne ott vegyél! Biztosan árulnak piacon is.
    Adél! Nagyon szapora jószág ez a sárga koktél. Mi tavaly a földön hagytunk pár megrepedt paradicsomot és idén nem palántáztam ezeket a töveket, mert maguktól keltek ki a földből! Nagyobbak, mint a palánták amikkel hónapokig szórakoztam. :D Sok siker hozzá!

    VálaszTörlés
  4. Imádom ez a világ legfinomabb paradicsoma!Amúgy jó a blog !!!

    VálaszTörlés
  5. Én is hasonlóan teszek velük, mint Te. Megtörlöm, s már meg is ettem! Szeretem!

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm Anett a dicséretet! Mindenkinek sok, kis édes paradicsomot kívánok!

    VálaszTörlés
  7. Nálunk is nagy kedvenc, és szintén maguktól kelt töveim vannak, olyan magasak, a fejünkre nőnek...és ugyanaz;leszed, töröl, eszik...:)

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...