2012. június 22., péntek

Fahéj Magazin Ajánló+ Játék


Fahéj, évezredek óta használják, ezt az igen jellegzetes és különleges fűszert a konyhaművészetben és a gyógyászatban egyaránt. Ízesítő hatása mellett számtalan pozitív tulajdonsága van, megszünteti az emésztési zavarokat, csökkenti a diabéteszt, felmelegítő hatású, vírusölő, és kedvezően hat a mentális képességekre. Hogy miért mesélem el ezeket, miközben egy új magyar gasztronómiai- design magazin ajánlóját olvasod? Mert hiszem, hogy az újságárusoknál megvásárolható, háromhavonta megjelenő lap legalább ugyanilyen jó hatást gyakorol olvasójára, sőt annak egész családjára, mint maga az aromás fűszer!


És, hogy hipotézisemet igazoljam is, nézzük az egyes pontokat.
1.       Ízesítő hatású: A Fahéj egy új, hiánypótló lap, mely itthon beszerezhető alapanyagokkal készített ételeket mutat be, igazán igényes kivételezésben. Egyszerre főzésre és alkotásra inspirál, számos ismeretet ad a gasztronómia témakörében.
2.       Megszünteti az emésztési zavarokat. A magazinban több mint 80 szezonális élelmiszerekből összeállított recept található. Az egyszerűektől kezdve, melyek a fiatal háziasszonyokon sem fognak ki, a konyhamestereknek valókig. A legegyszerűbbek, akár néhány perc alatt összeállíthatóak, de akadnak olyan befőzési tippek, melyek eredményét még télen is falatozhatjuk. A magazint lapozgatva garantáltan nem fanyalodsz készételekre, hanem azon töröd a fejed milyen finomsággal, örvendeztesd meg a családod, barátaid a következő hétvégén vagy akár már aznap este egy könnyű tésztavacsorával.
3.       Csökkenti a diebéteszt. A magazinban számos ételallergiával küzdő beteg is talál magának receptet.
4.       Felmelegítő hatású. Tudom, hogy a nyári hónapokban inkább hűsítőkre vágyunk, remek koktélreceptek szolgálják a hűsölést. A melegítő hatást én a szív tájékán éreztem a Fahéj Magazin lapozgatása közben. Ugyanis büszkeséggel töltött el, hogy 100%-ban magyar magazin lehet ilyen igényes és kitalált. Az olvasó az album érzését kapja tőle, melyet jó eltenni, akár évek múlva is lapozgatni, ha jelen esetben nyári ötletekre vágyunk. A magazin mindig egy-egy évszakhoz kapcsolódva több témát dolgoz fel, állandó rovatok: gyerekeknek szóló receptek, étteremajánló, receptek ételallergiával küzdőknek.
5.       Vírusölő hatása van. A Fahéj magazin jó példát mutatva fejti ki a vírusölő hatását. Olyan mércét állít, melyben utat mutat a magyar gasztro, gasztrodesign lapok számára.
6.       Kedvező hatást gyakorol a mentális képességekre. A csodás fotók nézegetése, már önmagában feldobja az embert. Minden képet Csigó Zita fotográfus készít, aki könyveknek, magazinoknak fotóz, és reklámanyagokat készít, külföldre is.  De számomra a legnagyobb öröm, hogy a receptek mellett egyedi dekorációs ötletek is szerepelnek. Tálalással, ajándékkészítéssel, ünnepi dekorációval egyaránt találkozhatunk a Lumen Kiadó által forgalmazott lapban.




Ha úgy érzed, hogy szükség van életedben egy kis ízesítésre, egy kis frissességre, akkor vásárold meg a lapot! Ha szeretnéd, hogy a Fahéj jótékony hatásait kifejtse, nem kell mást tenned, mint a nagyobb újságárusoknál keresned.
Ha pedig szerencséd lesz, akkor a nyári számot akár meg is nyerheted a Fahéj Magazinnal közös játékunkon!

Játék feltételei:

6 szerencsés nyertes 1-1 Fahéj magazint kap postai úton.
Mit kell tenned, hogy hamarosan főzni, alkotni kezdhess a legújabb receptek, inspirációk alapján?
1.      Légy Facebook követője a Fahéj Magazinnak.
2.      Csatlakozz az Otthon Vidéken Facebook oldalához.
3.      Írd a fénykép alá, hogy mi a kedven fahéjas ételed. ITT.


Jelentkezni lehet: 2012. június 27. 21. óráig.



A magazinokat csak magyarországi címre postázzuk. A nyerteseknek a sorsolást követő 1 héten belül kell jelentkezniük, az újrasorsolás jogát fenntartjuk.

Sok szerencsét kívánunk! 


6 megjegyzés:

  1. Jelentkezem a játékra! Kedvenc fahéjas ételem: fahéjas tejbegríz.

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok! Az enyém az almás-fahéjas pite, ahogy nagymamám készítette. Turzó Timea

    VálaszTörlés
  3. Én is játszanék, és a fahéjas túrógombóc jutott eszembe hirtelen!:)

    VálaszTörlés
  4. Sziasztok! a legeslegfinomabb a bundás alma fahéjas porcukorral...

    VálaszTörlés
  5. Csatlakoznék a játékhoz. A kedvenc fahéjas ételem az almáspite.

    VálaszTörlés
  6. Én is játszanék! :-) Kedvenc fahéjas ételem a tejbegrízes réteskocka,mézzel-fahéjjal! Füziné Kiss Beatrix

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...