2012. június 25., hétfő

Természetes, világos otthon

Sajnos nem derül ki, hogy hol található ez az otthon. Én valahova északra tenném a képek alapján. Talán  skandináv, de lehet egy angol kisvárosban is valahol. Esetleg vegyes házasságban élők laknak benne, mondjuk egy norvég férfi és egy angol nő. Nem tudom, a lényeg, hogy az otthonuk igazán harmonikus, sok természetes anyagot kombinálnak benne. A kert pedig csodás, romantikus, pihentető! 
A képeket Eva Kylland készítette.
Csak természetesen. Felső szekrények helyett nyitott polcsor kapott helyet a fehér lambéria előtt. A porcelán mosogató örök kedvencem. Tetszik, hogy a kiegészítőket is a természetesség jegyében választották. 
Az ablakban két kis olajfa várja a melegebb napokat, hogy a kertbe kerülhessenek. 
Nappali, étkező egy térben és mégis külön. A fehér faburkolat a falon jó háttér minden számára.
Tonett székek, a világos étkezőben. Nyári napokon egybenyitható a terasszal. 
Dupla mosdó az antik komódban. A robusztus hatást ellensúlyozza fehér fal. 
Légies, könnyed. Hófehér kanapé, fotelek nőies virágos párnákkal. A csillogó üveg kiegészítők és a kis családi képek még inkább személyessé teszik a teret. A függönyözetlen ablakok miatt megszűnik a különbség kint és bent között. 
Asztali szépségek. 
Reggeli a kertben? Gyönyörű ez az étkészlet. Már csak azért is érdemes megenni az ételt, hogy lássuk a festett pünkösdirózsát az alján. Az üvegburákért odavagyok, a rododendronok a háttérben lenyűgözőek. 
 Pihenés a kertben, egy kis magazin nézegetéssel egybekötve. Csodás program! 
Borostyán és régi cink kaspó szerintem jó páros. 11-kor találkozunk a régi kertkapunál. 

Nekem a kert és az étkező a kedvencem, meg az üveg dolgok: búrák, vajtartó. És neked mi tetszik a legjobban ebből az otthonból? 

3 megjegyzés:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...