2011. október 31., hétfő

Vidéki szobák kislányoknak

Mesés szobákat mutatok kislányoknak. Igaz nincs sehol egy állatfigura, se korona, se hintó, de azért lesz itt sok csodaszép kiegészítő. Nem csak kicsi lánykáknak tudnám elképzelni a szobákat. 
A legtöbben jól látszik, hogy nem kellenek extra dolgokat ahhoz, hogy valóban különleges és hangulatos szobát varázsoljunk. Néhány összehangolt darab és máris jó a hangulata a legapróbb szobában is. Érdemes a szobák méretét figyelni, mert a legtöbb sokkal kisebb, mint egy lakótelepi félszoba, vagy akkora. Ami azért elgondolkoztató. 
 A legegyszerűbb ágy is feldobható egy baldachinnal. És annak nem kell habos-babosnak lennie, lehet egy vagány zöld- fehér kockás, ami igazi countrys. Éjjeliszekrény helyett tökéletes egy fehérre festett régi faszék. A gerendák a mennyezeten igazi patinás hangulatot adnak a szobának a steppelt ágykilépővel. 
 Ki mondta, hogy a kék fiús szín? Csíkos és virágos nálam mindig jó páros. A fehérrel pedig nem lehet melléfogni. A lányok is játszhatnak dinókkal, nem? Akkor is ha azok ilyen rondák. 
 A világoskék fal itt is bejön, és ez a szoba nagyon- nagyon lányos. A kosarak az ágy alatt praktikusak. A játékok és a kiegészítők gyönyörűek. (A padló rései miatt kicsit aggódnék.) Emily vagy Emma vagy Eva örülhet, hogy ilyen szép szobája van. 
 Pöttöm szoba padlószőnyeggel. A tapéta bordűrt nem kérném, de a tapéta még jöhet. 
 Jó ötlet ez a baldachin, ugye? Nem kell semmi extra, csak egy seprűnyelet kell a falra fúrni jó magasra és azon átvetni az anyagot. Így gyakran változtathatjuk és akár teljesen új stílust, színt adhatunk a szobának. Láttad az ágyneműt, a szőnyeget, a babaházat?
 Fa tárolók élénk almazöldben. Tetszik, hogy nem akarja elrejteni, inkább felhívja rá a figyelmet. A kis türkiz rattan fotel is aranyos. 
 Anya mesél este a kényelmes fotelből a macskáknak. Tetszenek a párnák és a lovacska is, és a többi retro játék. 
 
 Picike gyerek is szívesen rajzol asztalnál. Igaz ez a szék nem a legkényelmesebb... 
 IKEA ágy és szekrény, de a fotel is onnan való. Az ágy és a polc nagyon olcsó, de mégis hangulatos lett így együtt ez a szoba. 
 Szép ez az ágy. A hokedlin lehet ülni, pakolni rá, de még rajzolni is lehet rajta. A piros- rózsaszín páros egy lányszobába szerintem vagány. A gumicsizmát én kérem. 
 Pad a gyerekszobába? Igen! Kockás szőnyeggel és fehér kovácsoltvas ággyal. 
 A lányok is szeretnek rollerezni. A puff pazar!
Melyik szoba a kedvenced? 


4 megjegyzés:

  1. Szuper képeket hoztál! Szeretem az ízlésedet, és nagyon hasonlít az enyémhez!!! Az általvetett baldachinos talán és a pados, meg a pöttyös ágyneműs és az első ... ááá nem is tudok választani :D

    VálaszTörlés
  2. Jajj milyen jók! Szinte mindet el tudnám képzelni a kislányom szobájának! (majd ha lesz:))

    VálaszTörlés
  3. Örülök Anka ha jól érzed itt magad! :D
    Emma, te is jó, hogy itt vagy! Régen láttalak már felém. A majdani kislányodnak biztosan szép szobája lesz, lesz benne bolt is textil játékokkal, ugye? :D

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szeretnék ezekben a szobákban kisgyerek lenni...... talán az első és a második, vagy harmadik, negyedik???? nem tudok választani. Ennyi ötlet!!!

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...