2011. október 17., hétfő

Játék, Játék, Játék!

Ahogy korábban ígértem, újra játék indul az Otthon Vidéken Blogon. 
Mit lehet nyerni? Hogy legyen miből innod a reggeli kávéd, teád miközben átfutod a kedvenc blogjaidat. egy rózsás, kopottasan antik bögrét és hozzá egy tejkiöntőt. Természetesen tarthatsz benne olajat vagy, amit csak szeretnél, de nekem úgy passzol a kettő. 


1. Kövesd a blogomat nyilvánosan.
2. Légy követője a blognak az FB-n is. (Ha nem vagy ott fenn, akkor eltekintek tőle, de csak abban az esetben.)
3. Hagyj itt ennél a postnál egy bejegyzést, hogy milyen néven követsz és miért szeretnél nyerni.

Ha extra esélyt szeretnél a nyereményre, akkor oszd meg a hírt a blogodon vagy a Face Bookon. Plusz egy- egy esély, hogy többször kerülj bele a kalapba.

Sorsolás: október 31. éjfél után. 
Sok sikert kívánok! Gyertek játszani minél többen! 

24 megjegyzés:

  1. Szia!
    Én is játszom ezekért a csodálatos nyereményekért. :)
    Követem a blogodat, és megosztottam a hírt a sajátomon.:)
    Megosztottama Facebookon is, ahol Varga Rita néven vagyok fent.

    VálaszTörlés
  2. Itt is-ott is osztom, hírdetem, mert nagyon szeretnék nyerni!!! Facebookon Ildikó Bertalan néven vagyok. Itt viszont nem biztos, hogy látsz a követőid között, mert már többeknél előfordult, hogy nem látszódtam. Mert én gyorsítani szoktam, és a felső sávban jelölöm ki, hogy rendszeres olvasás. Reméménykedem:)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szívesen jövök, megosztalak és követlek egy ideje, szeretem is a blogodat. FB-on nem vagyok és nem is leszek fent :) Köszönöm!!!

    VálaszTörlés
  4. Szia!
    Már egy jó ideje követőd vagyok, hűségesen! Az FB nem asztalom, de saját blogomon is fel vagy tüntetve, mint "rendszeresen olvasom"!

    Nem a plusz pontért, de imádom a blogod!

    VálaszTörlés
  5. Jönnék játszani! :) Követlek itt,ott,osztom a face-n (Brigi Vékeiné F.) Azért szeretnék nyerni...mert beleszerettem ezekbe a kis bájosságokba.... :DD főleg a kiöntő,...hát az valami cukiiii!! Köszönöm a lehetőséget!

    VálaszTörlés
  6. Szia!
    Követlek és meg is osztottalak!
    Csodásak ezek az ajándékok! Gratulálok a blogodhoz!

    VálaszTörlés
  7. Szia! Krealady-nél láttam meg ezt a bögét, és azt hiszem, nem élhetek nélküle. Így hát jövök játszani. Követlek és kiteszlek a blogomra. Mától rendszeres látogatód leszek.

    VálaszTörlés
  8. Kedves Lili! Tudod, hogy nagyon szeretem a blogod és minden nap olvasom és várom az új bejegyzést! :) Facebookon nem vagyok fent és nem is leszek (még a játékok kedvéért sem). Nagyon örülök, hogy annak is adsz esélyt, aki nem Fbokk tag! Végre vki!!! :) Blogomon a kedvencek közt vagy...remélem sokan jönnek át Hozzád Tőlem!Ezek az ajándékok nagyon aranyosak, szépek és igényesek, ráadásul még praktikusak is és csuda jól mutatnának Nálam a konyhában!!! :) Puszillak és szép napot, sok-sok játékost kívánok.
    Mondo Fróni

    VálaszTörlés
  9. Szia Lili!

    Ilyen szép bögrém még nincs.. :) Szeretnék játszani érte!
    Ugyan nem vagyok fenn a facebookon, és blogom sincs, de remélem elég lesz ez a megjegyzés is, és a nyilvános követés.

    Csincsilla

    VálaszTörlés
  10. Mivel többek között gyengéim a rózsás motívumok, szeretnék én is feltétlen játszani!! FB-on fennt vagyok, és követlek!!!!

    VálaszTörlés
  11. Szia!

    Én is szeretnék játszani ezekért a csodás ajándékokért! A fb-on már like-olom, de a itt a blogot is figyelemmel kísérem már hónapok óta. Nincs mit tenni, egyszerűen beleszerettem ebbe a vidéki stílusba!
    Mariann

    VálaszTörlés
  12. A blogodnak követője vagyok itt is és a facebookon is.Kaluzsa Péterné vagyok.Mostanában elvarázsolnak ezek a romantikus tárgyak.:-)A kiöntők és a bögre is meseszép!

    VálaszTörlés
  13. Szia Lili!
    Én is szeretnék játszani! Rég írtam ide, de mindig elolvaslak. Nagyon szépek az ajándékok, és nagyon el tudnám képzelni nálunk őket. Facebookon nem vagyok, de hirdetem a játékod az oldalamon. Remélem szerencsém lesz!

    VálaszTörlés
  14. ...mert szép bögréből jó érzés kávézni.
    megosztottalak blogon és fb-n is.
    (ott Gerda Nádor vagyok)

    VálaszTörlés
  15. Szia Lili! Pár napja találtam rá a blogodra, szeretném a játék lehetőségét is igénybe venni. Like-t nyomtam. További szép estét! Dóra

    VálaszTörlés
  16. Fervágnerné Czomba Andrea vagyok és szeretnék játszani ezekért a szép dolgokért!

    VálaszTörlés
  17. Szia, szeretnék jelentkezni a játékra, mindennap olvasom az oldalad, szeretem, hogy ilyen interaktív. Like-oltam és megosztom FB-on is. Szép napot, Hauser Beatrix

    VálaszTörlés
  18. Szia! Ma találtalak meg, és azt hiszem, ma éjjel nem alszom... Csodaszép a bögre is, a kiöntő is, nagyon-nagyon-nagyon szeretném őket!!! Virágh Lavínia vagyok, a fb-on is! Jaj de izgalmas, várom a 31-ét! :)

    VálaszTörlés
  19. Szia!
    Lynd néven követlek, és Linda Gr néven lájkoltam a fb oldalad.
    Szeretnék nyerni, mert úgy érzem ez az antik hatású szett szükséges a nyugodt reggeleimhez, hogy jól induljon a nap.
    Köszi a játékot!

    VálaszTörlés
  20. Szia! Nemrég találtam a blogodra. Nagyon tetszenek az itt látható rusztikus/házias/vidéki dolgok. Magam is hasonlóan szeretném alakítani a környezetemet!
    Az FB-n elből nem vagyok tag, így csak gondolatban lájkollak!
    De barátnőimnek átküldtem a blogodat! :)
    Sok sikert! Rita

    VálaszTörlés
  21. fb-n strausz kinga, itt tündéri lonka néven követlek. hogy miért szeretnék nyerni? imádom a country stílust, vidéken nőttem fel, és most, mint nagyvárosi lány, mindenhol a már jól ismert, egyszerűen szép dolgokat keresem. a nyeremény pedig álomszép. nem is tudom elmondani, mennyire nagy boldogságot okozna nekem....

    VálaszTörlés
  22. Szép napot, hűű-ha, ennyi sokan ,
    azért én olvaslak nézlek, ha nyerek ha nem.
    Azért jó lenne,
    Márton Irén. facebook.

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...