2011. október 18., kedd

Ex-pajta csodás átalakulása

Egy régi pajtában alakították ki ezt a mesés házat. Igazi vidéki élet fogadja a látogatót. Minden kellék, amit elvárunk egy ilyen típusú háztól, itt van. Sok dekoráció, kis bútorok, festmények- melyeket a háziasszony készített- világos színek, sok fa. Ezek összesége teszi meleggé, otthonossá ezt a házat. 
A konyha és az étkező közé egy 1 méter magas parapet falat húztak, így válik ketté a két funkció egy térben. Az összes kerámia, üveg, ami a házban megtalálható egytől- egyik szép darab. Nem egyedi tárgyak, de figyeltek a ház és a berendezés tökéletes összhangjára. 
 A kandallót egy nap alatt készítették, saját kezűleg.  Gondolom a kémény adott volt. 
 A pajta eredetileg két részből állt, villany és víz nélkül szolgálta a traktorok és az állatok kényelmét. Ezeket a képeket látva senki nem mondaná meg róla.. 
 A régi hajóláda pulton sok apróság elfér. 
 A radiátorok semmiképen nem illenének ebbe a miliőbe, ezért kaptak fa burkolatot, bontott faanyagokból. Nem találtam volna ki, hogy mit rejt a fal. A középen látható, kandallóra emlékeztető dolog egy tükör. 
 Szürke- fehér hálószoba. Kellemes textilek és tömör fa bútorok. 
 A fürdőben sok kis apróság is elfér. 
 A ház asszonya díszítőfestés technikákat oktat, ennek eredményei láthatóak az otthonuk több pontján is. 
 Rusztikus falak az egész házban megmaradtak. 
Hogy tetszik? Itthon el tudod képzelni, hogy egy pajtából ilyen csodás otthont építsen valaki? 



4 megjegyzés:

  1. Hááááááááááát, nekem ez egy picit sok. Túlburjánzik. Az alapötlet nagyon tetszik, de azért én kicsit szellősebbre hagytam volna. A pajták hangulatát eleve imádom. Bár biztos félnék egy szikrától is..., de ettől függetlenül elfogadnék egy jó nagyot, amit aztán kedvemre alakíthatnék:)

    VálaszTörlés
  2. Nekem tetszik. Szívesen laknék egy ilyen pajtában. Bár bevallom,hogy nem tudok túllépni azon a megrögződésemen, hogy egyből azt nézem, hogy takarítható-e rendesen. :) Tévedés ne essék, nem vagyok egy Miss Pedantéria, de mivel jómagam takarítok otthon /nincs bejárónőm, így bizony sokszor gondolkodóba esek egy-egy ilyen otthon láttán. Ettől függetlenül igazán otthonosra sikerült és azért van egy különös bája és hangulata. Tetszik a szürke háló. Hűvös hatása van, itt biztosan nagyon jól lehet aludni, pihenni.Az étkező is gyönyörű! Köszi, hogy megmutattad!Szép napot kedves Lili!♥

    VálaszTörlés
  3. Hétvégi pihenőlaknak mindenképpen jöhet, mindenestül!!!!

    VálaszTörlés
  4. Inspirációnak szuper jó! Lopom is...

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...