2011. június 26., vasárnap

Álom játék cukrászda

Gyerekkén imádtam babázni, mindig volt egy aktuális kedvencem. Egyik "gyermekem" Nagykopasz volt, hogy kit rejt a fura elnevezés? Ez egy beszélőnév, ha egy korosztályból valók vagyunk, akkor máris tudod hogy ki ő. Az a nagy textil testű baba, akinek gumi a feje, édes kis pufók keze és a lábacskái vannak. A textil testnek köszönhetően úgy nyeklik- nyaklik, mint egy igazi bébi. Ezért én igazi bébi módjára öltöztettem, gondoztam naphosszat. Szüleim legnagyobb örömére folyton-folyvást vinnünk kellett mindenhova, de még a kisboltba, a fagyizóba való sétáink során sem maradhatott otthon szegény gyermek, ebből persze vicces szituáció alakultak ki. Egyszer Mamival mentünk fagyizni, amikor is kérdőre vonta mérgesen az eladó: .Hogy viszi azt a gyereket? A gyerek, Nagykopasz  volt, aki épp rugdalózót viselt és Mami hóna alá csapva pihent.
A babázás mellett kedven elfoglaltságom a főzősé és a boltos játékok voltak. Igaz, nem ilyen csodás kellékeim voltak, de ez cseppet sem zavart. Azért ebben a kis cukrászdában mai napig el tudnék játszani.
Sütik, fagyi, pite, muffin és még néhány finomság kapható a kifinomult kis boltban.
Kiszállítást és rendezvényszervezést is vállalunk. A kávéskészlet elég pazar. Főleg egy gyereknek!
Bonbonok.
Ügyes kezű anyu munkái láthatók.
Fagyik tartóban.
Egy kis epret? Egy kiló.
Horgolt fánkok és linzerek egy kis szilvás pitével. Emeletes tortatálon.
A cégtábla.
Csipke alátétek. Torta és muffin.
 Az összes süti szabásmintája Tilda könyvekben található .
Ha egy gyerek ilyen esztétikus környezetben nő fel, azért az nem rossz alap!

2 megjegyzés:

  1. Jujj annyira jó!! Ha lesz majd lányom, én is szeretnék ilyeneket csinálni neki. Remélem időm is lesz rá. Sokkal jobbak az ilyen játékok, mint a bóvli, műanyag vackok. Szerintem.

    VálaszTörlés
  2. Nekem van lányom és rajta vagyok az ügyön, hogy legyenek ilyen játékai is. Meg babakonyha meg minden, amire csak vágyik, vagy én vágyok?? :D Persze stílusosan. :)

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...