2011. április 13., szerda

Zöld-Zöld-Zöld

Ha szerda, akkor Szín Sorozat, a mai napra pedig a zöld színt választottam. Egy szín, ami manapság egy tudatos viselkedési formát is takar, ha valakire azt mondjuk zöld, ritkán jut eszünkbe, hogy egy kiadós gyomorrontás után az arcszínét írta le barátunk ezzel a jelzővel. Sokkal inkább gondolunk rá, hogy az ember próbál környezetére és magára kevésbé káros életvitelt folytatni. 
Nem csak az emberek lehetnek zöldek, zöld a fű, a régi kórházak fala, a tea, a zöld erdő, amibe hamarosan a kisfiúk egyre többet járnak a piros tojások reményében. 
A hétre a Szín Sorozatomba pedig zöld szobákat, konyhákat és mindenféle helyiséget hoztam nektek.
A zöldtől sokan idegenkednek, mert egyes árnyalatai lehetnek ridegek, valóban kórházra emlékeztetőek, de egy jól eltalált zöld nagyon feldobja az egész napodat! 
Bízom benne, ha eddig nem volt zöld szobád, ha nem is fested át azonnal az egész lakást a képek láttán, de legalább egy zöld csészét vagy egy szép zöld ágyneműt beszerzel, ez már kezdő lépésnek nem is rossz! 
                                                                              Nézzétek csak!
A zöld, ahogy minden szín remekül variálható más színekkel. Feldobja a türkizt, a rózsaszínt, aki pedig a hagyományos dolgokat szereti fehérrel próbálkozzon.
Klasszikustól a modernig minden megtalálható itt. Elég egy zöld függöny és máris zöld hatása lesz a nappalinak. A zöld párnák költsége nem lehet több néhány ezer forintnál, főleg ha te varrod őket.
 
A jobb felső sarokban lévő konyha a kedvencem és az alatta lévő a dupla kőmosogatós a kis kockás függönnyel.


Konyhák még, na szemfülesek észrevettétek, a kedvencemet ebbe is beleszerkesztettem?
Kockás mennyezet! Még sosem láttam ilyet, de lenyűgöző! 
A zöld lehet nagyon elegáns, de akár az igazi rusztikus fürdőt is megjeleníthet. Három ablak között egy térben álló kád, elég pazar, nem?
Dupla lábas mosdót elfogadnám.

Gyerekszobák sokasága zöldben, fantasztikus, művészi falfestésekkel. Kisfiú vagy kislány gyermek egyaránt örülhet egy ilyen szobának!
Lehet egyesek már falfestés mániákusnak titulálnak, amiben lassan van is valami igazság, de nem hagyhatom ki, hogy megmutassam nektek ezeket a kis finomságokat!
Pillangók!!! A jobb sarokban festett papírtányérokat láttok a falon, nagyon ötletes, nem?
 A tökéletes mosókonyha, ahol még a szennyesek is rendben várnak a sorukra. Festmény-nyomat a falon és egy kis felirat, hogy el ne téveszd, hogy éppen melyik helyiségben vagy.

A porcelánok nem zöldek, de valahogy mégis zöld az összhatás.

És végül, egy ház, ahol minden helyiség zöld. Azonban egyhangúságnak nyoma sincs!
Na, hogy tetszettek a zöldek?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...