2011. április 6., szerda

Sárga- sárga -sárga

Szín Sorozatom első epizódja a SÁRGA! Hogy miért is a sárga? Tapasztalatom szerint az ember, amikor eldönti, hogy színes falakat szeretne, akkor ezt választja legkönnyebben, mert a sárgából még lehet igazán világosat is. Diszkrét, de mégis színes. Ahogy a képen látni fogjátok a lehetőségek tárháza szinte végtelen, ahogy a sárga falak színe is.
Hoztam sok olyan képet is, ahol nem is a fal a sárga, csak a kiegészítők. Vannak az idegesítő, zaklató sárgák és vannak igazán megnyugtatók is.
Az, hogy milyen hatást szeretnél, hogy milyen hangulatra vágysz a hálóban, a konyhában, a gyerekszobában vagy akár a fürdőben csak rajtad áll.
Szívesen megnéznék egy olyan házat, ahol mindenben a sárga dominál. El tudom úgy képzelni, hogy minden jó legyen, pont azért, mert a sárgának annyi fajtája van."Csináltam" is egy ilyen házat, igaz csak képen, én a kezdő Photoshopos tanuló, de azért remélem tetszik majd nektek.
Kezdjük is!
Vidéki ház, vidéki kertje. Erős és imádnivaló színekkel. Borostyán a falon és zöld nyílászárók, falikút autólakkal lefújva. Nekem még nincs ilyen, de lesz!!!

Belesünk néhány sárga hálóba. Na, melyik ágyikóba szeretnél bebújni?
Világos, meghitt, virágos, sok rattan, fa bútorok és kényelmes kanapé. Mi kell még egy tökéletes nappalihoz?
A stílus adott a vidéki otthon, a szín - SÁRGA-, de jó megoldás sok van!

Bébi szobák sárgában, nagyon tévedni nem lehet, jó fiúcskának és kislánynak is.
A piros csíkos hajópadlót és a lábas kádat imádom!

És az ígért ház teljesen sárgában. Mégsem egyhangú, én bevállalnám, és te?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...