2014. április 4., péntek

Ingyenesen nyomtatható húsvéti dekorációk (Vintage stílusban)

Szeretek kézműveskedni, magam készítette kis apróságokkal díszíteni, személyessé tenni az otthonunkat. Azonban egyáltalán nem szeretem a "gagyi" díszeket, amik arra emlékeztetnek, amikor iskolás koromban készítettem valamit, ami totál nem illett a lakásunkba, sőt semmihez sem illett, de mégis kitettük. Aztán pakolgattam évekig és sajnáltam kidobni. Úgy gondolom, hogy elég jó a kézügyességem, de tudom, hogy sokan nem mondhatják el ugyanezt magukról, ők biztosan remekül énekelnek vagy tudnak leutánozni különböző hangokat, na én nem az utóbbi két kategóriába tartozom. Viszont elég jól elboldogulok számos kézművestechnika rejtelmeiben. Azonban azok számára sincs veszve semmi, aki nem akrilfestékkel a kezükben és gyöngyökkel a hajukban születtek, az alkotás öröme megadatik nekik is, csak egy jó színes nyomtató kell és máris egyszerű, és szép húsvéti dekorációkat tudnak készíteni. 
A nyomtatható feliratokkal, képekkel, kis ültetőkártyákkal egy új perspektíva nyílik a dekorálás terén, azok számára is, akik amúgy nem "dekor királynők". Elnézést kérek a bejegyzésért a MOSZ- tól (Munkáltatók Országos Szövetségétől), mert bizton állíthatom, hogy ma délután kettő után erőteljes színes patron fogyásra és papírcsökkenésre számíthatnak a bejegyzés hatására. :)

Forrás
Türkizben, bordóban és okkersárgában tölthető le a cirádás, tojásos kép. Itt letölhető. Hosanna felirattal, aminek pontos jelentése, héber eredetű szó, "kérünk, szabadíts meg" a jelentése. Az Ószövetségi szövegekben, zsoltárokban, imákban Istent dicsőítő felkiáltás: "dicsőség! Üdv! Hozsanna Dávid fiának! Áldott, aki az Úr nevében jön! Hozanna magasságban!" (lásd. Máté 21:9) 

Forrás

Több, mint húsz éve voltam valahol Nógrád megyében egy képeslap múzeumban, ott láttam hasonlókat nagyon tetszettek már akkor is. Itt letöltheted őket. 


Forrás

Képeslapnak, de én inkább képkeretbe tenném, mint natúr dekoráció. Itt letölthető. 
Forrás
 Apró ajándékoknak vagy a húsvéti asztal dekorációjaként tudom elképzelni. Itt letölthető. 
Natúr vagy halvány papír dukál hozzá.
Forrás
Számtalan módon felhasználhatók az apró, gyönyörű grafikák. ITT letölthető. 
Forrás
Ha bulit rendezünk húsvétkor, ha szeretnénk idén a  gyerek vendégeket kicsit feldobni, akkor javaslom ezt  vidám dekorációt! Itt letölthető. 
Forrás
 Ajándéktáskára ragasztanám, vagy ültetőkártyának tenném az asztalra. Itt letölthető. 
Forrás
Öt különböző képeslap tölthető le itt. 
Forrás
Biztosan nem a nyuszi gyerekei ezek a kiscsibék. A húsvéti képzavar ellenére kedvesek ezek az ajándékkísérők. Itt letölthető. 
Forrás
Teázó nyuszik hada. Itt letölthető. 

Remélem, hogy használni tudjátok az összegyűjtött letölthető anyagokat.
Indul a húsvéti szezon! Egyre több megvalósítható ötletet hozok, melyeket otthon is el tudtok készíteni könnyen, vagy éppen kicsit több odafigyeléssel.
Kellemes hétvégét mindenkinek!

3 megjegyzés:

  1. Egyik szebb a másiknál!Köszönöm!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jók, köszönjük!
    Még, hogy indul a húsvéti szezon! Nálunk már egy hónapja....:))))

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jók, köszönjük!
    Még, hogy indul a húsvéti szezon! Nálunk már egy hónapja....:))))

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...