2014. április 2., szerda

Filléres dekorációs ötleteket tavaszra

Tudom, tudom, nincsen már fillér. Még 1 Forint sincs, minimum 5 Forintba kerül valami, de annyiért semmit nem lehet kapni, maximum "jószót". Azt viszont osztogassuk igazán bőkezűen és ne csak barátoknak! Itt a tavasz! Most tényleg lehet örülni minden apróságnak pl: egy kis virágnak, ami előbújt a kertben vagy egy finom fagyinak.
Összegyűjtöttem néhány ötletet, amit garantáltan 1000 Ft alatt meg lehet valósítani, akár az ország legdrágább részén élsz, akár az "olcsóbb" megyék valamelyikében.
1000 Ft-ot pedig talán a legtöbben ki tudunk szorítani a havi büdzséből, főleg így fizetés táján. :)
A tavaszi dekorálás terén nem kell eget rengető, teljes átalakításokban gondolkodni. Néhány apróság, jól meggondolt részlet igazi napsütést hoz az otthonodba és a lelkedbe is.
Forrás

Ha nincs a pajtádban, padláson egy régi lábos, akkor látogass el a hétvégén a legközelebbi bolhapiacra és újíts be egy hasonlót. Néhány száz forintért megveheted, nem baj ha ronda a belseje, nem főzni kell, hanem virágot tenni bele. A hagymásokból három olcsóbbat válassz és akkor biztosan az 1000 Ft-os kereten belül maradsz.
Forrás
A nokedlit, palacsintát óvatosan készítsd el és skalpold meg a tojásokat. Már csak némi föld kell bele és magok, hihetetlen hamar kibújnak! A tavasz feliratot nyomtathatod vagy akár filctollal is ráírhatod helyes zászlófüzérre. Ha a papírt veszed és a hurkapálcát is, akkor sem kerül 100 Ft-ba sem az egész. A tojások árát nem számolom, mert az a vacsora- uzsonna számlájára megy.

Forrás
Ezek a gyönyörű vintage papírtasakok már a húsvét jegyében készültek. Ingyen letölthetőek innen.
Forrás
Amúgy is rajongok a tortacsipkékért, poháralátétekért, de ez a felhasználási módja is nagyon tetszik. Egy poháralátét jobb papírboltokban 15 Ft! A tortacsipke 30-60 Ft között mozog, ha nagy vázát akarsz így feldobni. Némi spárga és élővirág kell még.
Forrás
És végül az én egyik személyes kedvencem. Tegyünk tavaszi ágakat üvegekbe, vázákba bármibe, amit otthon találunk. Jöhet a cseresznye. barack, mandula is.

Van, amelyik ötletet szeretnéd megvalósítani?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...