2013. szeptember 11., szerda

Tapétázott ajtók

Házat venni mindig csupa izgalom! Egy ismerősöm új, még teljesen üres, festésre váró házában jártam a hétvégén. Sokat beszélgettünk milyen változtatásokat szeretnének, milyen elképzeléseik vannak. A központi kérdés, amit körbejártunk alaposan a ház nappalijában elhelyezkedő hatalmas gardróbszekrény ajtajainak kiválasztása volt. A nappali- étkező egyik teljes fala gardrób, most tükör- fekete bútorlap kombinációjából álló ajtók díszítik (?). A szekrény baromi praktikus, mert a család teljes ruhatárát, ágyneműket, textíliákat képes lesz elnyelni, így az hogy maga a helyszínre csináltatott szekrények maradnak nem is volt kérdés. De a ajtók távozása is végleges. 
Azonban a megfelelő ajtó megtalálása, elkészítettére már kérdéses. Így vetődött fel, hogy költséghatékony és egyedi megoldás lenne a tapétázás. Mindenképpen profi szakemberrel kellene készíttetni, megfelelő alapozás, szegélyezés is szükséges. Nézzük milyen lehetőségeket rejt magában a tapétázott ajtó.
Ezek a tapéták nem a kedvenceim, de holnap megmutatom, ha én tapétáznám a saját lakásomat, akkor milyenek közül választanék akár szekrényajtóra, akár falfelületekre.


Forrás
Nagy mintás, igazán hatásos.

Forrás
Rendkívül elegáns, sőt túl, túl!
Ötletes, hogy a szekrény belsejét is kitapétázták. Nyitva is szemet gyönyörködtető, főleg, hogy ilyen rendezettség uralkodik benne. Itt a tapéta is tetszik.
Forrás
Maradék tapétával dekorálva, akár egy patchwork takaró.
Forrás
Gyerekszobába is jó választás.
Forrás
Vidáman, konyhaszekrényre.
Fiókokra is kerülhet tapéta, nem csak ajtókra. 


 Mit gondolsz a tapétázott ajtókról? Szeretnél ilyet az otthonodba?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...