2013. augusztus 7., szerda

Szeretem a nyarat, mert...


Szeretem a nyarat, akkor is ha most éppen nagyon meleg van és néha jól esne egy fuvallat, ha legalább az éjjel hozna felüdülést, egy frissítő esőt. Néha kell a megerősítés, hogy szavakba öntsük a gondolatokat, én most megteszem. :)
Szeretem a nyarat, mert...

Forrás
Szeretem  a nyarat, mert nagy vacsikat tartunk a teraszon, mert sokáig fenn vagyunk. Mert, akár reggelizni is kimegyünk, hogy élvezzük a korai napsütést, a nyár illatát.
Forrás
Szeretem a nyarat, mert kihasználjuk az új függőágyunk és ott lengedezünk esténként.
Forrás

Szeretem a nyarat, mert amikor csak tehetjük a közeli tóba megyünk úszni.
Forrás
Szeretem a nyarat, mert lehet füvet nyírni. Tudom, hogy van akinek munka, merthogy tényleg az, de mégis egy különös meditatív állapot, amikor az ember órákig tolja a gépet.
Forrás
Szeretem a nyarat, mert ilyenkor lehet a legjobb fagyikat enni. Tudom, hogy télen is van fagyi, de nincs is jobb, mint nyáron a nagy forróságban választani, a gyümölcsös vagy éppen csokis csodák közül néhányat és megenni egy kerthelyiségben, szökőkút mellett.
Forrás
Szeretem a nyarat, mert kitárhatom az ajtókat, ablakokat. Éjjel is!
Forrás

Szeretem a nyarat, mert ilyenkor ha kimegyek a kertbe apró, sárga kicsi villanykörtéket tömhetek a számba.
Forrás

Szeretem a nyarat, mert ilyenkor a szabadban tudok teregetni és minden pillanatok alatt megszárad. Most mossatok ágytakarókat, sötétítőket és puffi mellényeket, én már minddel készen vagyok és fél nap sem kellett a száradáshoz. Továbbra sincs szárítógépem, tehát marad a teregetés.
 
Forrás
Szeretem a nyarat, mert olyan gyönyörű virágok nőnek ilyenkor a kertben, hogy egy "igazi" csokrot is bármikor összeállíthatok belőle. Van hortenziám, nagyon sok sárga rózsám, mályvám, levendulám, büdöském, körömvirágom.
Forrás
Szeretem a nyarat, mert nagyon sok szörpöt készítünk és ebből fakadóan  iszunk is. A bodzán már túl vagyunk, az ide év slágere még mindig a citromfűszörp. Próbáltad már? Megéri. Receptet itt megtalálod.

Még millió dolog miatt szeretem a nyarat. De most inkább arra kérlek, hogy mesélj te! Te miért szereted a nyarat? 

2 megjegyzés:

  1. szeretem a nyarat, mert a reggeli készülődés sokkal rövidebb, nem kell trikó,póló, pulcsi, kardigán, kabát, sál, sapka, kesztyű, csak egy szál lenge nyári ruha és már mehetek is a dolgomra.

    szeretem a nyarat, mert nem kell zokni, s nem kell zoknit mosni, és párosítani, és állandóan felvenni a lepotyogott zoknikat a szárítóról (nem használok csipeszt).

    szeretem a nyarat, mert a napfény áldást oszt, boldogságot, D-vitamint, fényben úszik minden, különös szikrázó még a levegő is.

    VálaszTörlés
  2. Szeretem a nyarat, mert szaladgálhatunk a locsoló alatt.

    Szeretem a nyarat, mert esténként jókat lehet sétálni és nézelődni.

    Szeretem a nyarat, mert ilyenkor spájzolom be télre a nyár ízét.

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...