2013. augusztus 22., csütörtök

Konyha különleges kiegészítőkkel

Azt hiszem, hogy a blogok világágban gyakran kalandozó lakberendezést szerető "kör" ízlése eléggé nemzetközi. Már nem lehet minket butítani, azzal, hogy mi most a trendi, mi most a divatos, mert igenis látjuk, napi, mint nap, hogy éppen a világ másik szegletében mi az újdonság, mire vágyik minden "amcsi" blogger anyuka. És hát jól van ez így, nagyon. Annak ellenére, hogy sokszor ágálok a technikai újítások, a gyors világ ellen, tagadhatatlan, hogy vannak előnyei is. A kulturális nyitottság, a sokszínűség elfogadása, az újdonság gyors áramlása, mind- mind szuper. Csak, ahogy mindenben érdemes a középútra törekedni itt is.
Ahogy már sok otthon esetében láttuk akár itthon, akár a világ más tájain, az apróságok, a kis kiegészítők adják meg az egyéni stílust, az egyedi külsőt.
Ötleteket mutatok, hogy szép tárgyakkal hogyan lehet akár egy egyszerű konyha is emlékezetes.


Az utazások emlékeit nem kell a vitrinbe rejteni, tessék használni a keleti teás dobozokat!
Izgalmas ez a tapéta. Szerintem egész helyiségre nem alkalmaznám, de egy-egy felületre, falra igen.
A teljes nyitott polcoknak nem vagyok híve, de miért is rejtenénk a sötét szekrény mélyére, ha ilyen gyönyörű tárgyaink vannak?
A mosogató, a szűrő és a szódabikarbóna vagy citromsavtartó is nagyon tetszik.
Arról ne legyenek ábrándjaink, hogy az igazi fapult nem sérül, ha sokat mosogatunk.
Kopott komód új szerepben. Igazi, patinás. Ipari kiegészítőktől még mindig idegenkedek, lehet az iparinál azért romantikusabb lélek vagyok.

Mi a kedvenc kiegészítőd ebből az összeállításból? 

4 megjegyzés:

 1. A zöld tányérok :) Feltéve ha bírják a mosogatógépet!

  A többi tárgy nem kéne, legfőképpen a csaptelep és a komód nem. A csaptelep nem tűnik túl praktikusnak, a komód "leharcolt" design-ja pedig végképp távol áll tőlem. :D

  VálaszTörlés
 2. nekem az a tányértároló ( a belevalókkal együtt)
  ilyen tálasra évek óta vágyakozom,

  VálaszTörlés
 3. ZÖld tányérok és csészék, valamint a zöld mintás váza.

  VálaszTörlés
 4. A zöld tányérok és a kis citromsav tartó szép, de mit kezdenék egy ekkora mosogatóval? A leharcolt komódot sem szeretném. Most rögtön leginkább a szűrőben levő eper kellene. :-)

  VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...