2013. augusztus 16., péntek

Lengyel kézműves lány hangulatos tetőtéri otthona

Egy lengyel blogger lány, Ushi otthonát mutatom be. Ajánlom a saját oldalát is, nem csak az otthona nézegetését, mert az oldal is tartogat nagyon kellemes meglepetéseket. Itt megtalálod a bútor, lakásátalakítási tippjeit.
Alapterületre nem nagy az egyszemélyes otthon, egy nappali-étkező- konyha, egy kisebb fürdő és egy hálófülke- könyvtár került kialakításra az amúgy egyterű emeleten.
Az egész otthonban a világos színeket használta Ushi, néhol rózsaszínnel, türkizzel megbolondítva. A lábtartó néha asztal, néha ülőke.
Vannak még üres keretek, melyek várják a belekerülő képeket.
A gerendákat a helyiségek kialakítása során nem elrejteni, hanem kiemelni szerették volna. Lecsiszolták az éleket és próbáltak alkalmazkodni az egyes helyiségek nagyságával a gerendák adta lehetőségekhez. Így kapott helyet a praktikus reggelizőpult is a parányi otthonban. Az IKEA konyhakínálata szinte mindig jó eredményt hoz.
Dolgozósarokba pillanthatunk be az étkezőből. A lakásban több helyen vannak "kósza" székek, melyeket bulik esetén az asztal köré lehet csoportosítani.
A lakás kellemes hangulatát fokozza a sok szép tárgy. A hímzett konyharuha IKEA termék.
Apró munkaasztal, kényelmes székkel. A szalagok tárolása nagyon praktikus így felakasztva, biztosan nem gubancolódnak így össze. Ő pedig a büszke alkotó, a lakás tulajdonosa.
Kartotékszekrény, vajon honnan származik? Egy orvosi rendelőből esetleg egy könyvtárból? Menni apróságot elnyelhet. Érdekes a burkolat választás, konyhába került parketta az előszoba részbe kő.
Sok- sok képkeret és sokak által vágyott próbababa.
Háló és könyvtár egyben. A hálószobának nincs ajtaja, de ha egyedül vagy akár egy pár él a lakásban, akkor ez talán nem probléma.
A nappali falát boros- pezsgős ládák oldalai díszítik. Szeretnék egy ilyen koronát én is. A hímzett párnák is mesések. Akár a konyharuhából is elkészíthetném, ha lusta vagyok hímezni.
Jól látható, hogy az alapterület nem nagy, de minden kitalált, funkcionális.
Saját készítésű szépségek.

Hogy tetszik ez a lengyel otthon? 
Mi a kedvenced a lakásból?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...