2013. augusztus 5., hétfő

Művészház Eladó Zalában, Nemesszentandráson

Ha érdekel a művészet, a hazai, kortárs képzőművészet, akkor számodra ismert ember házát kínálom most. A közelmúltban elhunyt Munkácsy- díjas Fischer György szobrászművész házát szeretné eladni a családja. Bízunk benne, hogy lesz, aki beleszeret az egyedi megoldásokkal tarkított kétszobás házikóba, melynek bemutatására az elhunyt családja kért meg.
A ház Zala megyében, Nemesszentandráson található, Zalaegerszegtől 20 kilométerre, Keszthely- Hévíz közelében. A térképen megnézheted, hogy hol van Nemesszentandrás ITT. A faluban 300-an élnek, a környék nyugodt, biztonságos, barátságos.
A vályogház, magaslatra épült, teljesen száraz. A tulajdonos Fischer György, saját ízlése alapján a lakóteret teljesen felújított, új fürdőszobát, konyhát alakított ki. A ház szíve egy hatalmas kemence, csodás sütiket, kenyeret lehet benne sütni. A ház gázkonvektorokkal fűthető. Az ablakok fából készültek dupla üvegűek.
A tető, a kémény, a külső vakolat néhány éve lett kijavítva, a végső külső renoválás sajnálatos módon elmaradt.
A rendezett udvar 600 négyzetméteres, virágokkal, régi fákkal gazdagított. Saját, működő kút található a kertben.
4millió 200ezer Ft-ot szeretnének kapni érte. Nyaralónak, vidéki menedéknek, vagy újrakezdéshez,  tökéletes helyszín lehet. Távmunkában dolgozóknak, művészeknek egyaránt ajánlom.
Telefonszámot, elérhetőséget adok, kérlek, hogy írj az otthonzalaban@gmail.com címre. 

 Az első szobában felújított hajópadló található. A falakat hófehérre festették, így a tér még nagyobbnak hat. Alkalmas a fogadószoba baráti beszélgetésekre, olvasásra, alkotásra.

A helyiség nagyon világos, mivel két ablakán folyamatosan ömlik be a fény.
 A ház szíves a kemence. A konyha étkezőben kapott helyet. 
 A nyitott konyha-étkezőben, hatalmas baráti vacsorákat adhatsz. A háziasszony sem szorul ki a társalgásból, mert a vendégekkel lehet, amíg főz.
 A hátsó szobából  néhány lépcsővel vezet az út a fürdőbe. Itt is egy kis szalont alakított ki a tulajdonos és itt volt a hálószoba is.
 A fürdőszobába azonos járólap került, mint a konyha- étkező aljára. A falra, erőteljes kék csempét választottak, akárcsak a konyhába.

A zuhanyzós fürdőben férfiak számára nagyon praktikusan piszoár is helyet kapott.  
A ház kívülről is rendezett.

Hogy tetszik? El tudnád képzelni magad itt? Szívesen nyaralnál ebben a zalai kis faluban? Baráti családok számára is szívesen ajánlom, akár közös megvételre is, akárcsak egy üdülőjogot, fenntarthatják a házat. Három család a nyár egy- egy hónapjában kellemes, pihentető nyarat tölthet itt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...