2013. május 6., hétfő

Receptek, ötletek a Fahéj Magazinban

Lassan egy éve dolgozom a Fahéj magazinnak, minden számban jelennek meg dekoráció ötleteim. A mostani tavaszi lapszámban, húsvéti és anyák napi ötleteket mutatok.
Miért ajánlom a tavaszi Fahéjt? Mert minden fotója, receptje Magyarországon készült. Itteni alapanyagokból, magyar szakácsokkal, magyar fotóssal. Lehet, hogy furcsán hangzik, de ez más magazinoknál egyáltalán nem egyértelmű, mert nagyon sok az átvett anyag, külföldi lapokból. A Fahéjban azonban magyar szakemberek munkáit nézheted meg.
A Fahéj egy gasztro-designe magazin, receptekkel, ötletekkel, megvalósítható dekorációs anyagokkal.

A mostani számba én ezt készítettem, gombokból raktam ki a nagyinak az unokája nevének kezdőbetűjét.


A húsvéti dekorációm, az ünnep elmúltával sem vesztenek aktualitásukból.

Az 1 éves Fahéj Magazinban, a szezon kedvencei, az eper, spárga mellett számtalan ötletet találsz. Dobozos ebédekhez, piknikhez.
A tavaszi számból a kedvenceim a diétás, glutén és laktóz mentes receptek, a spárgakrémes kosárka, a húsmentes ételek. Elmaradhatatlanok, legalábbis számomra, az édességek. Csakhogy néhányat említsek csokis- mascarponés torta citromfüves erdei gyümölccsel, aszalt gyümölcsös csokidrazsé, nagyi kávés pekándiós sütije.
Ugye, milyen jól hangzik? Egyszerű, érthető recepteket találsz a 100 oldalas, színes, igényes magazinban. Minden Tesco, Interspar és Immedio üzletben megtalálható a negyedévente megjelenő lapot. 

Most éppen ezt a címlapot kell keresned. 

Vegyétek meg a Fahéjt, ígérem nem fogsz csalódni!  Garantáltan nem kell gondolkoznod több hónapig, hogy mit főzz, mert annyi ötletet meríthetsz az aktuális számból. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...