2013. május 24., péntek

Eladó norvég kis házikó

Norvégiába vágyódsz? Bírod a hideget, szereted a havat? Imádod a skandináv életérzést, akkor ideális választás lehet családod számára ez a kis norvég házikó.
Szeretem az ingatlan hirdetéseket, na jó, az álláshirdetéseket, az állatos hirdetéseket is szeretem. Leginkább, ha újságban látom őket, de az interneten is bele tudok feledkezni a hirdetések olvasásába és a képzelgésbe, vajon milyen lehet a leírt ingatlan, hogyan alakítanám át, hogy élhetnek benne? A most bemutatott ingatlan sajnos, nem Magyarországon található. Itthon nagyon kevés olyan otthont látok, ami tényleg azonnal költözhető. A baráti társaságunkban több vidéki, falusi ingatlant vásároltunk már, szállóigévé vált; - A csak egy jó festés kell! Ezt akkor szoktuk mondani, amikor a ház szinte összedől.A fenti félmondatot, már számtalan eladótól és lelkes szomszédtól hallottuk, olyan házak kapcsán is, ahol nemhogy a fürdőszoba felújításra szorult, hanem nem volt fürdőszoba. Vicces, mert nem értem, hogy ők nem látják, hogy a ház mindjárt összedől vagy azt hiszik, hogy mi nem látjuk?
Ez a norvég hegyi házikó, melyhez két melléképület is tartozik, még festésre sem szorul. Ide az ember tényleg csak beviszi a személyes tárgyait és máris egy gyönyörű otthon tulajdonosa. 

A kétszintes házikóban, az alsó szinten nappali- konyha- étkező található. A faházban a belső falak is fával burkoltak, fehérre festettek. A tűz melegét a gyönyörű festett, cserépkályha biztosítja.
A ház mellett, vidám melléképület található.  A nyári kiülő mögött pedig fából készült babaház.
Hívogató bejárat. A lócán lehet levenni a havas, sáros csizmákat.
Jópofa az előszoba hajópadlóján a festett, diagonál minta.
A nappalit és és az étkezőt íves, faboltív választja el.
Az étkezőben is minden burkolat fa.
A sok fehérségben jólesik a szemnek ez az olajzöld konyha. A pad mellett kényelmes lehet reggelizni.
A konyhában natúran hagyták a padlót.
Igénylem a színeket, kérek egy-két színes párnát, élénk függönyt, lámpákat. De ne felejtsük el, hogy ez egy eladó ház, még a mi személyes tárgyaink pont hiányoznak belőle.
Az emeleten két apró gyerekszoba és a tágas szülői háló található. Egyetlen hátrányuk, hogy a szobák egymásból nyílnak.
Bébiszoba. Könyörgök, tegyünk szőnyeget a padlóra!
A faházban a szigetelés miatt kell a csempe. De én nem szeretem, ha ilyen magasra ér.

További információkat a házról ITT találsz.

1 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik az egész ház. A legjobban a konyhában a függöny, a konyhabútor, a hálóban az ágytakaró és a függöny. :-)

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...