2012. december 18., kedd

Szív, vintage és egy kis piros- Művészet és Dekoráció Ajánló

Egy hét és karácsony. Ha még mindig sok név mellé nem írtál semmit a karácsonyi listádon, akkor hajrá! Válogass gyorsan, a színes összeállításból és a hétvégén csomagolhatod is az ajándékaidat. 
A szív motívum jelentése: A szív az egyik legismertebb, leggyakrabban használt szimbólum. Ősi, egyetemes jelkép, mely az ókortól napjainkig mint az érzelmek központja, a szeretet, szerelem jelképe.
Hímzett falvédők, a mézeskalácsok, a festett ládák, bútorok kedvelt motívuma a népművészetben. 
.
Erre a hétre olyan tárgyakat, ajándékokat válogattunk, melyek valahogy kapcsolódnak a szív motívumhoz. Adhatjuk rokonoknak, barátoknak, szerelmünknek is őket. 


 Szürke, bézs vintage képkeretek. Feliratokkal, csipkével, textillel. ITT. A franciás romantika kedvelőinek ajánlom, a kis pecsétes szív a kedvencem.
 A francia otthonokban többször láttam már hasonló fényképtartókat. A sok kis szív egy- egy csipesz, melyekre fotók akaszthatók. Ez egy romantikus emlékeztetőtábla kb. 50 cm. Ajánlom nászajándékba is, vagy kisgyerekeseknek, akik szívesen cserélgetik a baba fényképeit.
 Nagyon praktikusak ezek a drótkosarak. Mert minden évszaknak megfelelően lehet dekorálni, díszíteni őket. Télen mehetnek bele a fenyőágak, tavasszal vidám masni,ősszel leveleket, kisebb terméseket dugdoshatunk a lyukakba. Két méretben kapható, szögletes és kerek formával is.
 A levendulával töltött szív, amellett, hogy illatos, kedves ajándék lehet barátnőnek, óvónéninek.
Varródoboz, cserélhető fényképpel.
Képkeret, itt.  Szíves fatálca Itt
 Teadoboz, nem csak karácsonyra. A hímzett díszítés tavasszal is kellemes látvány lesz. A szarvasok idén nagyon divatosak, itt a klasszikus kockással és a pöttyössel párosították őket az eszpresszós csészéken.  Csésze és az alj együtt vásárolható meg.
Szekrényke a pöttyeivel, a szív mintával igazán vidám. Konyhába, gyerekszobába egyaránt el tudom képzelni. Kreatív kuckóba is alkalmas szalagok tárolására. A két felső fiókba kerülhetne a gyöngyök, gombok.

Heti rendszerességgel olvashattatok ajánlókat a Művészet és Dekoráció Üzlet kínálatából, bízunk benne, hogy cikkeinket hasznosnak és érdekesnek találtátok. 

 Kellemes Ünnepeket kívánunk! 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...