2012. december 7., péntek

Kreatív Programok Decemberre

Foglalkozz egy kicsit magaddal! Most nem a fodrász, pedikűr vonalra buzdítalak, persze az is kell. Főleg, ha szereted a szépítkezős kényeztetéseket. És ki nem szereti?
Azt ajánlom, hogy válassz olyan programokat decemberre, ahol kreatív lehetsz, ahol alkothatsz, ahol ajándékot készíthetsz magadnak, barátaidnak vagy a családodnak.
Meglátod, annyira feltölt az a néhány óra, amikor elmélyülsz az alkotásban, a kellemes társaságban, hogy sokkal jobban bírod majd a főzés- takarítás- vendéglátás háromszögét is.
Nagy örömömre szolgál, hogy most nem csak a fővárosban élőknek tudok programot ajánlani, (akik amúgy is programok hadából válogathatnak), hanem a Zalában lakókat is programra hívhatom.

Programok, ahol találkozhatsz az Otthon Vidéken írójával, szerkesztőjével, vagyis velem. :)

1. Koszorúk az ajtón! - kreatív foglalkozás 2012. december 14-én pénteken este 18.00- 20.30-ig Zalaegerszegen, a Művészet és Dekoráció (Eötvös u. 1-3) üzletben.
A program alatt elkészítheted kapud, ajtód karácsonyi díszét. Minden anyagot mi biztosítunk.
A részvételi díj: 2000 Ft.

2. Fahéj Dekor Műhely:  a program a Fahéj Dasztro- Design Magazin és az Otthon Vidéken blog együttműködésével valósul meg 2012.12.15.  szombat 15.00-19.00 óráig. Helyszín: Magnóliák Műhelye (1037 Budapest, ÓBUDA, Bokor utca 2. 1.)
Elkészíthető tárgyak: karácsonyi hógömb, dísz-üvegtányér, különleges karácsonyi dísz.
Kreatív csomagolástechnikák: hozz három ajándékot, melyet szeretnél igazán ünnepi díszbe öltöztetni. További 10 db ajándékkártyát is készítünk. 
Részvételi díja, mely az alapanyag költséget tartalmazza: 7.500 forint.A programokra előzetes jelentkezés szükséges! Email: otthonzalaban@gmail.com címen. 

Szeretettel várunk titeket mindkét programra! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...