2011. október 21., péntek

Kincsek egy farmon

Illinois állam, Egyesült Államok a GPS koordinátákat nem tudom megadni, de van ott egy farm. Na. Da. Farm, ahol Anna Marie és asztalos férje él hat gyermekükkel. A gazdaság fenntartása és a hat gyerek nevelése mellett számos programot szerveznek a helyi lakosságnak. Az egyik ilyen, a pajtájukban rendszeresen megrendezésre kerülő bolhapiac. Amellett hogy gyönyörű dolgokat árulnak, igazán figyelemreméltó, hogy a kiállításra is ennyi energiát fordítanak. 
A piacon más árusok is helyet kapnak, támogatják a helyi élelmiszerek és kézműves termékek népszerűsítését is. Na, de gyerünk keressünk kincset közösen! Nem lesz nehéz... 

Nekem ez a rózsás bögre a kedvencem. Kávés csészék a karácsonyfára??
Nagyon jól mutat. 
Régi kosár és csatos üvegek. 
Közelebbről. 
Konyharuhák vagy törölközők? Mindegy mik, de szépek. 
A búra is gyönyörű, de a címke a legszebb. 
Bútorok szabadtéren. 
Régi Párizs. 
Üresen, így együtt is díszként szolgálnak. 
Kézművesmunkák. 
Melyik kincset kéred? Hogy tetszenek? 

7 megjegyzés:

  1. Na neeeee! Lehet, hogy összeveszünk a rózsás bögrén? Szerintem azért fogok találni másikat is. Köszi a bejegyzést

    VálaszTörlés
  2. Neked adom! :) Van még egy- két kívánatos dolog számomra. :D

    VálaszTörlés
  3. Háááááááát, őszintén. Mint a kedvenc filmjeim. Ezért mondom én, hogy jó hely ez az Amerika. Többek közt ezért. Nálunk, Mosonmagyaróvár környékén még kézműves vásárok sincsenek soha. Karácsonyi vásárokon is csak a tucat bóvlik. Annyira a nyugat vagyunk itt mi már, hogy ez ciki?????

    VálaszTörlés
  4. Krealady, szerintem nem kell félni, mert hamarosan lesznek ilyen helyek, vásárok és farmok is. Itt van már az új generáció, köztük én is :), a mostani 20-as 30-as fiatalok, akik már nincsenek talán annyira megrészegedve a Tesco- feelingtől és mindentől, ami "nyugati". Például ők is ezt csinálják: http://evkerek.blogspot.com/ Személyesen ismerem őket és tudom, hogy tényleg szuperek! Nem régen kezdték, de majd kinövi magát ez az egész egy országos dologgá. Legalábbis én ebben bízom, hogy jó felé haladunk! :) Mert hát mit tehetnénk azon kívül hogy a jót, a pozitívat várjuk?

    VálaszTörlés
  5. Régóta olvasom Anne Marie-ékat, egy időbe leveleztem is vele... Tudod, hogy MAGYAR származású? Nagyon csodálom őket, 6 kisgyermek, egyszerű élet, sok munka de ez a hamisíthatatlan amerikai pozitív látásmód...:)
    Egyébként épp az ő inspirációjára nálunk is lesz hamarosan egy kis vásár, jótékony célt támogatva, az időpontot még nem tudom, de szerintem tavasszal sor kerülhet rá, vagy még akár karácsony előtt?:)))

    VálaszTörlés
  6. Nagyon tetszik, pláne, hogy milyen gusztusosan kialakították. Sajnos felénk sincsenek ilyesmik:(

    VálaszTörlés
  7. Kedves Lili, örülök, hogy felhívtad az Ökotanyára a figyelmemet, rögtön el is varázsolt, ahogy rápillantottam a blogra. Még nincs időm most átnézegetni, de jövő héten mindenképpen megejtem. Hadd álmodozzak:)- hát, lennének jó sokan a környezetemben (többen, mint a másik oldalon), akik jó hülyének néznének, hogy ilyenekre vágyom.

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...