2011. június 7., kedd

Tükör a tiniszobába

Rendszeres olvasóim már biztosan észrevették, hogy nem hivatalos új kis témám, ami körül forognak a gondolataim és a bejegyzéseim egy része is, a tiniszoba. Azért foglalkoztat a lakás ezen helyisége, mert igenis nehéz jól kialakítani ezt a szobát. A folyton változó tinik újabb és újabb igényei és a szűkös költségvetések harca akár folytonos is lehet. 
Most olyan tükröket is mutatok, amik helyettesíthetik a  szépítkezőasztalokat, amik azért egy nagyobb büdzsét igényelnek.
Egy jó tükör lehet a szoba éke és még hasznos is, főleg egy tinilánynak. De ezek mindegyike kerülhet természetesen más helyiségekbe is.
Kis pillangók, amik tükrök. Tavaly láttam hasonlókat olcsón a KIK-ban.
Bármilyen színű fal elé kerülhetnek a semleges díszek.
A spárgás megoldást, kék tenger hangulatba. Akár saját kezűleg is elkészíthető, egy ragasztópisztoly és sima tükör kell csak hozzá és persze vastag spárga.
Megcsinálhatod akár házilag is, ha a természetes stílust szereted. Cserkészeknek, erdőjáróknak különösen jó ajándék. Nem csak tiniszobába!
Egész alakos.
Forgatható és tárolóhelyeket is rejt. Egy mini előszoba a tiniszobába, hogy ne a padlóra dobálja a cuccait.(Ez nem csak a tinik tulajdonsága!)
Egy komód és egy tükör, az már olyan, mint egy szépítkező asztal.

Kendők, szemüvegek helyet kapnak a tükör keretén.
Vannak tükrök a lakásodban amik díszként szolgálnak?

Forrás 

4 megjegyzés:

  1. Nagyon jók! A forgatható kis szekrény a kedvencem. :)

    VálaszTörlés
  2. Örülök, ha tetszenek Emma! A forgatható nekem is nagyon tetszik, főleg, hogy a másik oldala lehet emlékeztet tábla is.

    VálaszTörlés
  3. én azt az álló egész alakosat szeretném és hozzá azt a bal oldalon lévő gyönyörű anyagú fotelt,vagy puffot,vagy nem tudom mi az.

    VálaszTörlés
  4. Igen, az hozzád illik is! A sok csini ruhát lehessen miben megnézni. :D Babzsák fotel.

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...