2011. február 12., szombat

Betűk mindenhol

Nálunk még újdonságnak számít, hogy betűk legyenek mindenhol. Nekem nagyon tetszik, amikor akár egy bögrére rá van írva, hogy bögre. A szép régies betűk, még akkor is jók, ha nem értem őket.

Szívesen tennék a polcra a nappaliba egy otthon feliratot, igaz az "otthon vidéken" kicsit hosszú, de az is jól mutatna.

Nálunk a lambériai még mindig nem menő, sokkal inkább idézi a nyolcvanas éveket, de fehérre festve szerintem nagyon jól nézhet ki. Térjen vissza a lambéria a divatba! Főleg így betűkkel megspékelve nagyon jól mutat.

Otthon, szeretet és béke. A három kép szövege nekem pont elég lesz! Még az egészség kell és már jók is vagyunk.Ez a magyar házi áldás megfelelője, igaz nincs rímbe szedve, de minden fontos dolog rajta van. Ez az ajtófélfás megoldás is nagyon ötletes. Kicsi, szinte észre sem lehet venni, de mégis ettől annyira eredeti. Az ajtónyílások, keretek díszítése amúgy is nagyon tetszik nekem!
Azért a fürdőszoba méretét is ajánlom figyelmetekbe, valahogy nem emlékeztet a panelekben megszokott méretekre. A lábas kád gyönyörű, főleg így térbe rakva. A két szoba eltérő rakású hajópadlója pedig még egyedibbé teszi a hatást. 


Ez a kis fiúcska szoba nagyon barátságos, a lágy színek és a kicsit retros anyagok együtt nagyon jók. A világoskék és a barna is mindig telitalálat párosítás. A fehér bordűr feletti betűk a szoba három színét idézik. Ha a kiságyat lecserélik íróasztalra és kis iskolás bútorokra a betűk még akkor is jók lehetnek.Nagyon tetszik a függöny és a fotel is. Miért nem lehet normális fotelek kapni? Amik legalább ilyen szépek és kényelmesek, mint amilyennek ez látszik.


Nem tudtam eldönteni, hogy ez valóban fel van-e festve a falra, vagy csak egy jó számítógépes szakember munkája a kép. Az idézet jó, a betűtípus nagyon szép és ami biztos, hogy "igazi" az a fal textúrája, ami gyönyörű! Nagyon jó az árnyálat, a visszatörölt megoldásokból sokszor látok túl erőseket, eltúlzottakat, ez azonban tökéletes. Annyiféle árnyalat van a sárgának, és ez a kicsit kopottas, mosott sajnos egyenlőre nem annyira divatos nálunk. Nagy kár..
Ez egy a kis gyerekeket tanítsunk kezet mosni felirat, kicsit rossz minőségű fotón. Úgy látom, hogy ez egy festés, ami elé egy már nálunk is kapható és egyszerűen felhelyezhető átlátszó lemez került. De az is lehet, hogy festett csempe. Szerintetek?
Abszolút régies ez a párna. A gombok kedvesek rajta.
Szeretnék én is ilyen kis zászlócskás függő dolgot varrni! Nem hímzettet, hanem különböző anyagokból. Ez a fehér- fehérre hímzés nagyon elegáns és nagyon időigényes is, a sok keresztszemes miatt.

Kicsit karácsonyt idéző a szöveg, de én nyáron is szívesen elnézegetném ezt a szép párnát. A szöveg alatti kis hópihe minta sem télies.
Ez a tipikus betűt mindenhova felfogás. Legyen a falon, a párnán és ahova sikerül. A növény is gyönyörű, olyan, mint egy olajfa, de biztosan nem az.

Végül egy L- mint Lili párna. Ötletes, hogy gombokból lett kivarrva, a párna lezárás különösen szépre sikeredett.


ÉS még folytatom ezt a témát. Lehet nem mostanában, de betűk még lesznek. Ígérem!

4 megjegyzés:

  1. De érdekes, engem a betűk dekorációként frusztrálnának az otthonomban. Pedig szépek, valóban. Mégis jobban tetszenek egy kávézó/teaház falán, berendezésén, mint a mindennapi életteremben. Vajon miért zavarnak..? Hmm...

    VálaszTörlés
  2. De az "L" mint Lili párna csúcsjó, el kell ismernem! :) Nekem az a kedvencem a válogatásból. Írtó szépen van összerakva a gombocskákból, pedig az nem könnyű!

    VálaszTörlés
  3. Nekem kávézó és teázó berendezésében is nagyon tetszenek, meg szinte mindenhol. Nem tudom, hogy miért frusztrálhat.. :) Nekem itthon csak edényeken, párnákon és még néhány apróságon van szöveg.

    VálaszTörlés
  4. Hát a Lili párna nagyon ötletes és szép is. Még ajándékként is nagyon jó ötletnek tartom.
    De hát ezek a betűk vagy feliratok már régen is az otthonunkban voltak, csak nagyanyáink korában. Gondoljatok csak a konyhai faliképekre vagy a Házi áldásokra.

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...