2013. június 19., szerda

Ha nekem most esküvőm lenne...

Láttátok már az UP online Magazint? Magyar lányok munkáját dicséri ez a kiadvány, mely elindította az én fantáziámat is. Ha nekem most esküvőm lenne, milyen is lenne? Milyen stílus, kiegészítők jelennének meg? Egy apró "brainstormingot" (ötlet roham) tartottam magamban és az alábbi listát állítottam össze.
Dekoráció: fa, lenvászon, természetesség, virágok, gyertyák
Étel- ital: kötetlenség, egyszerű, finom.
Ajándékok a vendégeknek: kicsi, személyes, olcsó, egyedi.
Programok: sok, változatos, aktív, emlékezetes

Ahogy bármilyen rendezvény esetén, úgy egy esküvő kapcsán is nagyon fontos kérdés, hogy átgondolt, megtervezett legyen. Természetesen nem lehet mindent kitalálni, de meg kell próbálni kitalálni előre, amit csak lehet. Aki szervezett már, akárcsak egy gyerekzsúrt is, tudja, hogy nagyon nehéz az embereket "mozgatni", főleg úgy, ahogy mi szeretnénk. Ahol már két ember van, ott előállhat, hogy a két ember, kétfelé megy. Fontos a szervezettség, ezért szükséges a ceremónia mester/násznagy. Nevezzük, ahogy szeretnénk. Azonban jó, ha az emberek tudják, hogy mi fog velük történni. Én nagyon szeretem, ha látom írásban a lehetőségeket, akár plakáton, akár személyes kártyákon, vagy útjelzőtáblákon. Így nagyobb eséllyel tudjak a vendégeket "terelni". 


Forrás
A ceremóniát biztosan a szabadban tartanám, lehet erdő, mező, tó vagy bármi. Fontos, hogy árnyékot tudjunk biztosítani. Nem szép látvány a lefolyó smink és az izzadt násznép.

A hordók tökéletes dekorációk, rusztikus, természetes és nagyon praktikus. Biztosan nem borul fel.

Forrás
 Látványos és sokkal olcsóbb is, mintha üveges üdítőket szolgálunk fel. Így legalább van mindig egy kis program, hogy el kell sétálni italért. Lehet ismerkedni új emberekkel, amíg az italra várunk.
Forrás
Az üveges üdítőket hűthetjük pléhkannákban. Nagyon tetszik a képekből készített füzér is.
Forrás
 Az elmúlt év egyik slágere a táblafesték. Egy esküvőn számtalan lehetőség nyílik a táblafesték kihasználására. Asztali jelölők, üzenőfal, Activity tábla formájában.
Forrás
 A táncparkett szélére biztosan helyeznék el kockabálákat. Akár szunyókálni is lehetne rajta egy kicsit.
Forrás
 Ültetőkártyáknak vagy asztali beosztásnak.
Forrás
A faszeletektől, a rönköktől az asztalon sem kell elbúcsúznunk. Jöhetnek rá a vidám, élénk virágok, a muffinok vagy gyertyatartók.
Forrás
Textilszalvéta minden eseményt elegánssá tesz.
Forrás
 Egyedi dekoráció, úgy a leghatásosabb, ha sötétedéskor hozzák ki őket.
Forrás
Személyes pecsétet készíttetni nem nagy luxus, de örök emlék marad. Borítékokra, kártyákra, játéklapokra is pecsételhetünk vele.
 Imádom a zászlókat, az úgynevezett buntingokat. Információhordozóként sem elhanyagolhatóak.
Forrás
 Ajándéknak ízesített fűszersók.

Lekvárok. Őszi esküvőkre lehet nyáron készülni, sok bébiételes üvegre lesz szükségünk, gyűjtsünk új barátnőket a játszótéren, akik ellátnak majd minket üvegcsékkel.
Forrás
Fotózáshoz.

Óriás scrable. Kell a program, a játék, így sokkal könnyebb ismerkedni is. Nem mindenki a táncparkett ördöge.
Forrás

Ajándék az ifjú párnak.
Vendék könyv helyett.

Ha te most esküdnél, milyen dekorációt választanál? Milyen programok lennének?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...