2012. november 7., szerda

Karácsony pinkben- lakás bemutató


Apa kezdődik, apa kezdődik! Ugye emlékeztek még a reklámra? Most velünk is ez történik! KEZDŐDIK! Mégpedig a karácsonyi szezon, melyben karácsonyi dekorációba öltöztetett házakat, elkészíthető és megvásárolható karácsonyi ajándékokat mutatok, hétről- hétre. Novemberben még csak módjával, nehogy túl sok legyen a jóból. De azt gondolom, hogy az alkotós ajándékokat már tényleg idejében el kell kezdeni készíteni, különben maradnak a varródobozban jövő évig.
Az első karácsonyi otthont, akkor is bemutatnám, ha éppen nem lenne feldíszítve, sok remek ötlet, kellemes terek, szép bútorok, ennyi a titok.Vagyis most már nem is titok.

Semmi extra, de már az érkező sejtheti a pink vonulatot.
Gyönyörűek ezek a cementlapok és a dupla szárnyú ajtó. Az impozáns étkezőbe egy nagy társaság is elfér.A sarokban sejteni lehet a kandallót. Én nem kedvelem a szőrt, de tagadhatatlan, hogy nagyon jól mutat a fonott székeken.
A konyhában is a cementlap adja a helyiség alaphangulatát. A sok nyitott polc, az akasztók mindig cseppnyi rendetlenség érzetét keltik.
Változatos rizspapírlámpák kerültek az előszobába. A rakodóasztalka igazán praktikus. A szőr-szőnyeg szerintem csak a fotó kedvéért helyet itt, mert egyáltalán nem praktikus ide.A hajóládában viszont elférnek a kesztyűk, sálak.


A hálóban semmi nem karácsonyi, csak pink. Virágos, kockás, mintás, vidám.
Hatalmas karácsonyfa várja az ünneplőket a nappaliban. Szürke és pink remek páros. Az üvegbe állított pink mécsestartó nagyon jól mutat.
Kézműves párna ajándékba. Én örülnék neki.
A fürdőt többféle tapétacsíkkal díszítették.
A piros és a bordó is megy a pinkkel, itt is az árnyalatokat kell figyelni.Ötletesek a nagy gömbök az asztalon.
Tortát vagy inkább macaront?
Kiállítás a párkányon. Az akril festékkel lefújt ágak idén nagy slágerek. Hamarosan megmutatom nekem milyen van már itthon.

Hogy tetszett az első idei karácsonyos bejegyzés? És a ház?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...