2012. július 26., csütörtök

Együnk a szabadban!

Vészesen fogynak a nyári napok! Erre a tényre, a főszezonban beköszöntött szeptemberi időjárás ébresztett rá. Kiálthatnám sírva, hisztizve, hogy - NEM AKAROM!, de meghallgatásra nem hiszem, hogy találna sérelmem. Mert ahogy az már csak lenni szokott egyszer csak eljön a szeptember. Amióta falun élünk bizton állíthatom, hogy sokkal inkább el tudom fogadni az évszakok változását, a természet folyamatos alakulását. De azért nem tagadom, hogy a hosszú nyári estéket, a meleg nappalokat, a sok virágot, a gyümölcsöket, az úszást a közeli tóban, az elhúzódó baráti beszélgetéseket a nyári teraszon hiányolóm télen..
Ezért arra buzdítok mindenkit, magamat is beleértve, hogy használjuk ki még ezt a bő hónapot és amíg lehet együnk a kertben, a teraszon, az erkélyen. Ha nagyon picike az erkélyed, akkor is meglátod mennyivel másabb ott meginni a reggeli kávéd! 
Hajrá, hajrá! Élvezzük ki a nyarat! 
 Csodás minden! A hortenzia sokunk egyik kedvence. A fonott székek, a halvány csíkos párnák, a mesés gyertyatartók. Számomra ez a tökéletes terasz. A háttérben megbújó spalettás ablak ötletéről már nem is beszéltem, pedig mindenképpen említést érdemel. 
 Pazar piknik a kertben. Nem szeretem a műanyag dobozokat, de balra a képen láthatjuk, hogy még ezt is lehet esztétikusan készíteni. 
 A kiegészítők csodát tesznek. Gyertyák, mécsesek, élővirág, akár a mezőről. Nem régen foglalkoztam Laura Ashley lakásdekorációs kellékek bemutatásával. Ezek a termékek is a kollekció részei.
Akár egy pici erkélyen is elfér ez az összeállítás. A régi székeket bármilyen összeillő textillel feldobhatjuk, ezek a Laura Ashley kollekció részei.
Imádom a kék- fehér mintás anyagokat. A fehér kanna a rózsákkal pedig a festői kategória. 
Pagodában vagy fedett teraszra. Ezek a fehér fonott székek nálam a konyhában is pont elférnének. Ha megunta a tulaj áthozhatja hozzám. :) 

Neked melyik a kedvenced? 

2 megjegyzés:

  1. az útolsó persze a többi is tetszik:)

    VálaszTörlés
  2. Kedves Lili, nálam a hortenziás a favorit, de én a tartóval együtt szeretném :). Gratulálok a bloghoz. Betti

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...