2011. március 4., péntek

Fedett terasz vagy télikert vagy előszoba?

Kicsit öregesen hangzik, mert régen mindig hallottam, hogy majd ülök a télikertben a hintaszékben olvasgatok és szépek lesznek öreg éveim...
Na, én nem így képzelem, de azért a fent felsoroltak egyike ellen sem ágálnék, akár a téli hónapokban egy borús délután. Szívesen ücsörögnék egy jó könyvvel, magazinnal- mondjuk Csodakerttel- a fotókon látható kis helyiségben. Persze, télen a meleg is fontos tényező a kényelemhez, de bízom benne, hogy a kedves tervezők helyettem is gondoltak erre.
Egyszerű rattan fotelek pihe- puha takarókkal feldobva és az elmaradhatatlan fehér asztalka.
A lambéria a plafonon már- már rögeszmémnek hat, de nagyon szép! A lábas virágtartó itthon is megtalálható volt minden házban, de sajnos szinte mindenki kiselejtezte már, pedig igazán hasznos és szép darab is. A kilincsen pihen egy lámpás.
A lógós virágtartó a koronája ennek a picike helyiségnek. Annyira jó példa, hogy egy maximum tíz négyzetméteres helyiséget is milyen otthonosan, stílusosan be lehet rendezni. Biztos vagyok benne, hogy minden napszakban és évszakban szívesen ücsörögnek itt a háziak.
Fehér muskátlik, antik cserében. Kell ennél több? A gyertyatartó is impozáns.
Az asztal falra tolható, így még kisebb helyet foglal. A szőnyeg modernsége a régies bútorokkal különös összhangot teremt. Ez a fedett terasz vagy télikert mindegy is hogyan nevezzük, szuper!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...