2014. augusztus 5., kedd

Babaház a kertben

Minden kislány álma egy ilyen babaház, na jó, lehet, hogy nem minden kislányé, mert  vannak az indiánost játszók, akik már gyerekként inkább motoroznak, kötélhágcsón lógnak és saraznak. Én nem az utóbbi kategóriába tartoztam, már gyerekkén sem, anyukám szerinte lakkozott körmökkel születtem. Természetesen ez nem igaz, de az tagadhatatlan, hogy mindig is a lányos dolgokat favorizáltam, mint a pörgős szoknya, a kopogós cipő, a hosszú haj. 
Nem olcsó egy ilyen babaházat építeni, venni. DE! A minap láttam műanyag rondaságokat a témában és azok is baromi drágák voltak. Tehát, ha már babaház, ugrálóvár projektben gondolkodunk otthonra, akkor én mindenképpen inkább egy ilyen babaházra szavazok. Nálam még a trambulint is leveri, tudom, tudom, abban legalább mozognak a gyerekek és manapság amúgy is nagyon mozgásszegény életmódot élnek még a gyerekek is, nem is beszélve a felnőttekről. A lényeg, hogy szerintem gyönyörű ez a házikó, kicsit cukormázas, de még a tűrhető fajtából. Amúgy meg ne legyenek tévképzeteink, mert a kiscsajok a tündéreket, a rózsaszín cuccokat amúgy is imádják.
 Akár egy igazi házikó, minden kellék megvan benne. Virágágyás, napozóágy. 
 Már kisgyerekként taníthatjuk a fiúkat is! a házimunkára, persze csakis játékos keretek között. 
 A házikó belülről. 
 Szörp és egészséges finomságok. 
 A konyha. 
 A stilizált fürdőszoba. 
Kiszúrtátok a zöld tetőt? 

Keresgélni kezdtem a neten, hogy mennyibe kerülne egy hasonló házikó vásárlása. És nagyon kellemes meglepetésemre, az alábbi ajánlatot találtam. 
Tudom, hogy még nem olyan, mint a bemutatott, de nagyon hasonló készíthető lenne belőle, 115-110 cm az alapterülete, 39990 Ft, ha személyesen vesszük át. Ezen a linken találtam.  Kicsit kisebb formátumban, raklapokból kellene megépíteni a teraszt, a korlátot, lefesteni, bútorok, minden kiegészítő. El tudom képzelni, hogy egy csodás házikót lehetne belőle kihozni. 


Ti szerettetek volna hasonló babaházban játszani? Szeretnétek ilyet kialakítani a gyerekeiteknek? 

2 megjegyzés:

  1. 400eFt? vagy eggyel több, benne a 9-es?

    VálaszTörlés
  2. Természetesen csak negyvenezer! Így betűvel, mert így tutira nem lesz benne eggyel több kilences. Bocsi, bocsi! Szép napot! Lili

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...