2013. december 4., szerda

Romantikus karácsonyi otthon

Igazi, romantikus otthont mutatok be, melyet a sok- sok tárgy tesz igazán egyedivé. Minden otthonban keresem mi az, ami leginkább tetszik, ami igazán megfog. Most nehéz megfogalmaznom, mert igaz, hogy magát az egész házat nem érzem sajátomnak, de rendkívül sok minden tetszik benne. Vegyük sorra? Odavagyok a konyhai koronás bögrékért, a tészta- cukorkatartóért,de egyből megszólal viszonylag egészségtudatos anyai énem, JÉZUSOM! Ez nem jó így, egy nap alatt elfogyna az összes színes finomság nálunk!

Játékra hívlak titeket, nézd végig a képeket, majd fogalmazd meg magadnak minden fotó után, mi az amit te szeretnél ebből a házból. Remélem, hogy a ti listátok is legalább olyan hosszú lesz, mint az enyém.

Szép a hímzett konyharuha, a tükrös-fali gyertyatartó is. A fém dobozokért mindig is rajongtam, most a virágos termosz keltette fel az érdeklődésemet.
Elég, ha annyit mondok, hogy nagyon- nagyon nehéz választani!! Tortatálam már van burával, ezért nem azt kérem. Az asztalon álló magas talpas, metszett poharak vonzanak és talán a sok szépségük közül a favoritom, maga a fehér kredenc. Korábban is írtam már kredencekről, itt elolvashatod.

Érkező- nappali- pihenő- tanulószoba együttese. Itt a tapéta a kedvencem.

A tanulósarok közelebbről, a szőnyeget kérem.
Maga, a Romantika! Így nagy R-rel. Az ajtó és az ablak feletti cirádás mintát kérem, és természetesen a hajóládást, amit dohányzóasztalnak használnék.

Ha van kedven meséld el mi tetszik ebben a házban! Nem baj, ha te listád is hosszú lesz. :)

4 megjegyzés:

  1. Szia!

    Nekem az első képről a teadiók kellenének, nagyon szeretem a teákat. A másodikról a likőrös üvegek a felső polc jobb oldaláról, jó lenne a mák likőrt abból kínálni. Az étkezőből a székek kellenének, egyből lecserélném a régi kapott bútort. A tanulósarokból semmi nem fogott meg, viszont a hálót egy az egyben, oda vagyok a meghitt szerelmes fészkekért.

    VálaszTörlés
  2. Én nehéz helyzetben vagyok, mert a férjem ki nem állhatja a "nagymamás" stílust. Ő a modern, letisztult vonalakat kedveli.
    Azért, ha olyan otthonunk soha nem is lesz, mint a fenti ház, azért lassan haladunk - a csipketerítőimet már hetek óta nem dugta el :)

    Az első képről a bögréket, a konyharuhát és a bádog dobozokat szeretném.
    A második képről az emeletes fém süteménykínáló, illetve a búrás tortatál. Igaz, ez utóbbi már van, de jóval kisebb méretű tortához.
    A tálaló és a székek gyönyörűek, de azt hiszem, azokkal együtt lennék kivágva... :D
    A harmadik képről a karácsonyfa tetszik, úgy, ahogy van, díszekkel együtt.
    A negyedik képről a szőnyeget szeretném én is. Lenne hova tenni.
    Az utolsó képről a vödörbe szúrt gyertyatartókat kérném, nagyon jópofák :)
    A romantikus hálószoba viszont nem jön be, nem az én ízlésem.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó listákat írtatok! Köszönöm! Rena, még sosem hallottam mák likőrről. Alexandra, ismerem ezt a "nagymamás" jelzőt, van barátunk, aki Babe-esnek hívja. Tudod, mint Babe a kismalac.
    Köszi a listát!

    VálaszTörlés
  4. Szia,
    az első képről a két porcelán fehér müzlis bögre fogott meg. A tésztatartó lapáttal is jópofa.
    a második képről a kredenc második polcán a porcelán tortatál és mellette a az ovális porcelán tartók. :)
    a harmadik képről a székek. :)
    a negyedik képről a hópelyhes karácsonyfadísz, az utolsóról pedig a Bedroom felirat.
    nagyok jó játék volt, köszönöm a lehetőséget. :)

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...